OM OS

CommunityCorals er en online markedsplads for fangede koraller, hvor private og kommercielle koraldyrkere og naturbevidste koralelskere mødes for at yde et bidrag til at beskytte naturlige rev og nyde den fælles hobby.

Købere vil finde et bredt udvalg af bæredygtigt opdrættede koraller til en rimelig pris.

CommunityCorals tilbyder koralopdrættere (og dem, der ønsker at blive det) en platform, hvorpå de kan nå en bred vifte af købere og tilbyde deres udløbere hurtigt og nemt.

Købere og sælgere nyder godt af særlige dyreforsendelsesbetingelser, som gør det muligt at sende levende dyr til en pris på 22,90 €. 

finde ud af mere

Kom igang

Find ud af om koraller, deres opbevaringsforhold og køb koraller, som du kan lide

købe koraller

koralpleje

Hobbyen med havvandsakvarier er kun rigtig sjov, når dine dyr har det godt, de er sprængfyldte med energi og tak for din omsorg med farve og vækst. CommunityCorals hjælper dig gerne med en bred vifte af teknologi og forsyninger for at hjælpe dig med at nå målet om et sundt havakvarium.

krav til havvand

Forøg dine koraller og bliv landmand

For at gøre hobbyen perfekt, for at forbedre din pengepung og også for at skabe kontakter med mange søde, ligesindede saltvandsakvarier, kan du formere dine koraller og sælge dem online via CommunityCorals. 

blive landmand